Ekstra moduler

Ekstra moduler – skræddersy dit system til at imødekomme dine gæsters behov

Vi har udviklet en række ekstra moduler, som kan hjælpe med at tilpasse dit system, så det passer til netop dine gæsters behov.

Bordkort modul

Med bordkort modulet kan der direkte fra BordAgenten udskrives flotte og præsentable bordkort til alle dagens bordreservationer.

Modulet kan opsættes fleksibelt ift. restaurantens behov. F.eks. om man ønsker et bordkort pr. bord eller et bordkort pr. reservation.

Læs mere om bordkort modulet her

Digital Egenkontrol

eDokumentation er en moderne og nem anvendelig platform til håndtering af den egenkontrol som er lovpligtig for alle restauranter.

Er man allerede kunde hos BookEtBord kan eDokumentation tilgås direkte fra BordAgenten.

Læs mere om eDokumentation her

Feedback modul

Med FeedBack-modulet i BookEtBord opnår din restaurant en unik kontaktflade med gæsterne.
I timerne efter gæsten har forladt restauranten udsendes en SMS indeholdende en kort feedback intro samt et link til selve smartphone besvarelsen.

Gæsten kan i ro og mag besvare de spørgsmål som er opsat for netop din restaurant eller café.
I samme øjeblik gæsten afslutter sin feedback besvarelse er denne synlig i feedback modulet – som tilgås via bookingsystemet eller via smartphone.

Læs mere om Feedback modulet her

Kupon modul

Med kupon modulet kan der udstedes unikke smartphone kuponer som kan sendes til besøgende gæster eller et kundekartotek.

Forestil dig f.eks. at alle gæster som har reserveret bord – efter de har forladt restauranten modtager en SMS med en gratis kop kaffe ved næste besøg, eller måske 20 % i rabat hvis kupon anvendes inden for 2 uger.

Læs mere om kupon modulet her

Gavekort modul

Gavekort modulet er gavekort-værktøj som muliggør salg af gavekort, direkte fra egen hjemmeside og/eller Facebook side. Gavekortet tilpasses din virksomheds visuelle udtryk og pengene får I selvfølgelig direkte på egen konto.

 

Læs mere om gavekort modulet her

Marketing modul

Kundedataser er værdifulde i nutidens digitalsamfund.

Restauranter har mange besøgende gæster om året, men få har en egentlig kundedatabase med oplysninger deres gæster.

Med marketing modulet tilkoblet bookingsystemet vil gæster der booker bord online blive spurgt om de ønsker tilmelding til nyhedsbrev pr. e-mail og/eller SMS.

 

Læs mere om Marketing modulet her

Selskabsmodul

Hold styr på detaljerede selskaber.

Med selskabs modulet er det nu muligt, at holde styr på detaljerede selskabs aftaler direkte i bookingsystemet – og samtidig opnå allokering af borde, således disse ikke kan bookes på anden vis.

Læs mere om selskabsmodulet her