selvbetjening

 

Vil du undgå ventende gæster og spare tid på at tage imod bestillinger? I denne artikel giver vi et bud på, hvordan du kan spare tid og opnå en gnidningsfri serveringsoplevelse med ‘Selvbetjening’ i BookEtBord. Det kan være en fordel for både medarbejdere og gæster i en tid med mangel på arbejdskraft. Bliv klogere på de mange fordele og læs om, hvordan Granbar i Horsens har implementeret funktionen i den daglige drift.

Som restaurantejer kender du det måske. Følelsen af ikke at kunne få bord- og vagtplaner til at hænge sammen. Særligt frustrerende er det, hvis du har for mange gæster – men for lidt personale til at kunne servicere dem alle.

Arbejdskraften hænger ikke på træerne for tiden, og det kan være svært at skaffe hænder nok til at løfte dagligdagens opgaver. Faktisk viser tal fra Danmarks Statistik, at en tredjedel af virksomheder på tværs af servicebranchen melder om mangel på arbejdskraft. Inden for turisme gælder det hele 63 % af virksomhederne.

I travle perioder oplever du sikkert, at du og dit personale på gulvet løber stærkt for at få det hele til at køre. Især i sommerhalvåret, hvor vejret er godt til udeservering, kan det være en stor udfordring at nå rundt til alle gæster i tide. Derfor oplever du måske, at der opstår ventetid og irritation hos gæsten. I sidste ende kan det koste omsætning i din forretning.

 

Spar tid i hverdagen med selvbetjeningsmodulet

Du ved måske allerede, at et bordbookingsystem kan lette de manuelle processer, skabe overblik og frigøre tid i hverdagen. Men i BookEtBord findes der også funktioner og tilvalgsmoduler, som kan gøre din hverdag endnu nemmere.

Ét af vores moduler er selvbetjeningsmodulet. Selvbetjeningsmodulet har et klart formål; nemlig at give gæsten mulighed for at bestille mad direkte fra sin telefon ved bordet. Gæsten scanner blot den unikke QR-kode på bordet, bestiller og betaler eventuelt også sin mad med det samme. Efter ordren er givet, printes den automatisk i køkkenet. Tjeneren serverer maden, når den er klar.

 

Selvbetjening smartphone5 gode grunde til at bruge selvbetjeningsmodulet

👉 Minimal ventetid for dine gæster
👉 Begrænsning af fysiske menukort
👉 Hurtig eksekvering af ordrer
👉 Automatisk bonprint direkte til køkkenet
👉 Færre personaleomkostninger
Se alle pakker og moduler

 

Granbar i Horsens bruger selvbetjening

Hos Granbar i Horsens har de taget konceptet selvbetjening til sig i stor stil. Faktisk opfordrer restauranten selv sine gæster til at benytte selvbetjeningen, mens de venter – et tilbud som mange gæster straks kaster sig over. Brugen af selvbetjening udløser en række fordele i hverdagen for den populære sæsonrestaurant, som udelukkende beskæftiger sig med udeservering på den solrige terrasse midt i Horsens.

For det første behøver de sultne og tørstige gæster ikke vente utålmodigt på, at en tjener har tid til at tage imod bestilling og gå i køkkenet med bonnen. Gæsten scanner blot QR-koden på bordet og kan se hele menukortet på sin egen smartphone.

Gæsten tilføjer selv østers, pil-selv-rejer, piblende bobler eller en kold fadøl direkte i ‘kurven’ og godkender bestillingen. Bonnen printes direkte til køkkenet, og personalet serverer ordren, når mad og drikke er klar.

Samtidig betyder det mindre stress og mere tid til den enkelte gæst for personalet. Og skulle gæsten have mest lyst til at bestille på helt traditionel vis, er der selvfølgelig stadig mulighed for det.

granbar Granbar Granbar menu

Granbar skaldyrsfad

Fotos: Granbar Horsens

Vær opmærksom på falske SMS-beskeder

D. 18/4 2024 har flere personer modtaget SMS-beskeder vedr. begrænsninger i MobilePay.

BookEtBord står som afsendernavn, men disse SMS'er er ikke udsendt af os eller MobilePay.

Tryk ikke på linket! Det er et forsøg på svindel.