Online bordbestilling

BookEtBord er et moderne online bookingsystem til restauranter, der tilpasser sig gæstens behov.

Derfor har vi selvfølgelig lavet bookingmodulet responsivt således det automatisk tilpasser sig til gæstens smartphone eller tablet.

R

Tilpasser til smartphone

Eget look og design

Integrer til Facebook

R

Tilgængelig døgnet rundt

Online bordbestilling via egen hjemmeside

Med  online bordbestilling implementeret på restaurantens egen hjemmeside kan gæster i ro og mag foretage en bordreservation når det passer ind.
Online bordbestilling kan foretages døgnet rundt og gæsten modtager øjeblikkelig bekræftelse via SMS og/eller e-mail.

Med online bordbestilling fra BookEtBord er det slut med at skulle besvare indkommende mails vedr. bordreservation – ligesom mængden af tlf. opkald til restauranten vil falde drastisk.
Vi tilbyder at lave selve bookingmodulet i et design og look som matcher netop din restaurant. Dvs. vi tilpasser til hjemmesidens specifikke farver, design og logo.

Online bordbestilling via Facebook side

Vi tilbyder naturligvis, at implementere online booking til restaurantens egen Facebook side.

Det betyder i praksis, at gæster der tilgår Facebook siden for din restaurant, automatisk får vist Facebook’s egen “Reserver” knap i smartphonens visning.

Det er denne knap vi sammenkobler med BookEtBord. Da vores online modul allerede er smartphone optimeret vil gæsten opleve et perfekt link direkte over i online bordbestilling. Dette er en løsning vi har lavet for rigtig mange restauranter – der anvender Facebook som et helt naturligt kommunikationsværktøj.

Bordbestilling via nyhedsbrev

Med vores Marketing-modul kan der laves flotte professionelle e-mail nyhedsbreve direkte fra BordAgenten.

I dette nyhedsbrev er ONLINE modulet naturligvis integreret, således dine gæster kan reservere bord i det øjeblik de læser den spændende nyhed eller det gode tilbud som nyhedsbrevet bringer med sig.