Referencer

Vi er så glad for vores kunder

Online bordbestilling er efterspurgt blandt nutidens restaurantgæster. Potentielle gæster i din restaurant lader sig inspirere på de digitale platforme – og faktisk foretrækker 80 % at booke bord til restauranter online.

Med et moderne bordbookingsystem fra BookEtBord er din restaurant klar til at modtage bordreservationer døgnet rundt 365 dage om året.

Er du ikke overbevist? Se nogle af vores tilfredse kunder herunder 👇

“Førhen stod vi gerne 1,5-2 timer hver morgen for at tage telefonen. Det gør vi ikke længere. Det er meget nemmere, og vi sparer meget tid.
Det bedste som medarbejder ved at bruge BookEtBord er, at BookEtBord er lidt ligesom en ekstra kollega.”

Amalie

Tjener, Restaurant Kohalen

“BookEtBord er i vores øjne det rigtige system til vores restauranter. […] Vi oplever det som et komplet system, hvor vi kan tilføre de ting, vi har behov for til vores ansatte og til vores gæster.”

Morten

The Open Kitchen

For os har BookEtBord betydet, at vi har fået mange flere aftener med 2 ryk på bordene i vores restaurant – hvilket har skabt et langt bedre overblik.
Vi har kunnet sætte telefonsvarer på restauranten om formiddagen, så vi ikke bliver forstyrret og det giver mere ro i hverdagen.
Er der travlhed og vi ikke kan tage telefonen, henviser vi til BookEtBord og det gør at vi ikke mister bookninger.

I kraft af at vores borde er blevet bedre booket har vi øget vores indtjening og det har givet os en bedre bundlinje.
Vi oplever en super service, uanset hvornår vi ringer kan vi komme i kontakt med jer.

I er gode til at rette evt. fejl eller ting vi gerne vil anderledes og I er lydhør overfor gode ideer.

Per Thinggaard

Medindehaver, YUTAKA

Jeg har ingen samarbejdspartner, som tilbyder lignede support, det er helt fantastisk. De hjælper til at optimere, det er ligegyldigt hvilket åndsvagt spørgsmål jeg har, så får jeg god vejledning.

Når man ringer til BookEtBord, så tænker man fremad sammen, de er villige til at hjælpe, og dét gør hele forskellen for mig. De ønsker at vi, som kunde skal lykkes. BookEtBord har optimeret vores omsætning, og det er en ting, som jeg ikke havde forventet, det er fedt!

En af de mange fordele, ved bordbookingsystemet BookEtBord er, at de har abonnement-løsninger med en fast månedlig ydelse, vi står ikke og skal betale kommission pr. gæst der kommer. Det betyder meget, da vi har mange gæster og det ville blive urimeligt dyrt. Supportdelen er så enestående for det beløb, så det kan klart anbefales.

Louise Schmidt

Restaurantchef, ENZO & C

Med kun 20 borde i restauranten var vi usikre på om et bordbooking system ville være overkill for os.
Vi må bare erkende, at vi med BookEtBord har fået et værktøj som er utrolig vigtig for vores dagligdag både ift. planlægning og overblik.

Set i bakspejliet kan det faktisk være svært, at forstå hvordan man har klaret sig uden og hvor mange timer man har brugt i telefonen og på mails.

Med BookEtBord modtager vi i dag mere end 75 % af alle vores bordreservationer online.

 

Trine Belli

Indehaver, Brasserie Belli

Vi har fået mere tid til gæsterne, efter at vi har fået bordbooking systemet BookEtBord, så nu bliver tjenerne ikke forstyrret når telefonerne ringer.

Vores gavekort system (NemGavekort) fungerer super godt, vi bruger det både internt og eksternt. Vi bruger det rigtig meget.

Vi bruger også iFeedback og det går fantastisk, vi bruger det aktivt hver uge, vi måler hvad gæsterne synes og så melder vi tilbage til vores tjenere. Vi måler på nogle forskellige parametre, hvor gæsterne synes vi er gode og dårlige. Vi bruger det også til kundeklager, i stedet for at de havner på Facebook, så skriver gæsterne direkte til os og vi kan have en dialog med dem, i stedet for at det bliver lagt ud og alle andre kan se det.

 

Rasmus Egebjerg Paulin

Daglig leder, Conrads

Referencer

The Open Kitchen
MIB FEAST
Restaurant Løkken Badehotel
Melværk
Restaurant Jægerspris
Carlton
No 76
Bryghuset Vendia
Charly's pub
Bistro V