Referencer

BookEtBord er blandt markedes absolut førende udbydere af bookingsystem til restauranter og Caféer. Vi har arbejdet seriøst med bordbooking målrettet restaurationsbranchen siden 2006 og har herigennem opbygget såvel solide erfaringer som systemer.

Vi kan levere skalerbare booking løsninger hvadenten det drejer sig om den selvstændige restaurant eller kæderestauranten med flere lokationer.

Online bordbestilling er efterspurgt blandt nutidens restaurantgæster. Den moderne restaurantgæst anno 2016 befinder sig på de digitale platforme – og med et moderne bookingsystem fra BookEtBord, er din restaurant klar til at modtage bordreservationer døgnet rundt 365 dage om året.

For os har BookEtBord betydet, at vi har fået mange flere aftener med 2 ryk på bordene i vores restaurant – hvilket har skabt et langt bedre overblik.
Vi har kunnet sætte telefonsvarer på restauranten om formiddagen, så vi ikke bliver forstyrret og det giver mere ro i hverdagen.
Er der travlhed og vi ikke kan tage telefonen, henviser vi til BookEtBord og det gør at vi ikke mister bookninger.

I kraft af at vores borde er blevet bedre booket har vi øget vores indtjening og det har givet os en bedre bundlinje.
Vi oplever en super service, uanset hvornår vi ringer kan vi komme i kontakt med jer.

I er gode til at rette evt. fejl eller ting vi gerne vil anderledes og I er lydhør overfor gode ideer.

Per Thinggaard

Medindehaver, YUTAKA

Med kun 20 borde i restauranten var vi usikre på om et bookingsystem ville være overkill for os.
Vi må bare erkende, at vi med BookEtBord har fået et værktøj som er utrolig vigtig for vores dagligdag både ift. planlægning og overblik.

Set i bakspejliet kan det faktisk være svært, at forstå hvordan man har klaret sig uden og hvor mange timer man har brugt i telefonen og på mails.

Med BookEtBord modtager vi i dag mere end 75 % af alle vores bordreservationer online.

 

Trine Belli

Indehaver, Brasserie Belli