Bookingkoncepter

Vis dine gæster alle mulighederne med bookingkoncepter

Med bookingkoncepter i BookEtBord kan du præsentere dine gæster for forskellige koncepter, oplevelser og events i din restaurant – direkte i bookingfasen. Det giver dig flere forskellige fordele. Læs mere her på siden.

Lad dine gæster vælge koncept og optimér din bordplan

Med bookingkoncepter kan du lade dine gæster mulighed for at vælge mellem forskellige koncepter i din restaurant.

I den videre bookingproces præsenteres gæsten dermed kun for de tidspunkter og bookingmuligheder, som passer sammen med det valgte koncept.

Det vil sige, at hvis gæsten har valgt et tænkt koncept ”Weekendbrunch”, ser gæsten kun de mulige bookingtidspunkter, som afspejler opsætningen for ”Weekendbrunch”.

Forskellige koncepter kan opsættes, så de kun gælder på visse dage eller har kortere/længere bookinglængder end almindelige bookinger. Dermed kan koncepter være en måde at optimere din bordplan og seatings i din restaurant.

Bookingkoncepter er inkluderet i BookEtBord Basic og Advanced.

 

restaurant
bookingkoncepter

Vis gæsterne, hvad de kan forvente

Med bookingkoncepter kan du på en overskuelig måde præsentere dine gæster for de forskellige bookingmuligheder, du tilbyder i din restaurant. Det er både en måde at vise gæsten, hvad de kan forvente af din restaurant. Samtidig kan du vise gæsten, om I tilbyder nogle sæsonbestemte eller aktuelle koncepter for tiden.

 

Promovér dine events direkte i bookingfasen

Har du vores Advanced-pakke – eller har du tilkøbt eventmodulet – kan du vælge, at dine event vises i bookingfasen. Dermed kan gæsten se dine aktuelle events og booke billetter til events direkte fra bookingfasen.

Her kan du kræve betaling allerede ved booking. Det er endnu en måde at undgå no-shows i din restauran.

Du får selvfølgelig pengene up front og direkte ind på din egen konto.

Læs mere om eventmodulet lige her 

Eksempler på faste koncepter

   • Weekendbrunch
   • Hverdagstilbud: 3-retters aftenmenu
   • 1,5 times buffet m. drikkevarer ad libitum
   • Teatermenu

Eksempler på sæsonkoncepter og events

   • 3-retters påskemenu
   • Nytår i restauranten
   • Mortensaftensmenu

Derfor kan bookingkoncepter være en god idé

  • Vis dine gæster, hvad de kan forvente
  • Bedre planlægning og optimering af seatings
  • Promovér dine aktuelle menuer eller events
  • Bedre serveringsoplevelse for både gæster og ansatte

Bedre planlægning i din restaurant

For et økonomisk synspunkt kan det være en fordel for din restaurant at vide, hvad dine gæster ønsker at spise på forhånd. Dels kan du inspirere gæsterne til at vælge et koncept med en forudbestemt menu, der øger omsætningen – fx ”3-retters middag med vinmenu” på forhånd.

Når du ved, hvad (nogle af) gæsterne skal have på forhånd, er der lavet en forventningsafstemning mellem restauranten og gæsten, som kan give gæsten en bedre spiseoplevelse på din restaurant. På samme tid er det lettere for køkkenet at planlægge råvarebehovet på den pågældende dag.