Selskabsmodul

Konfirmationer, bryllupper og fester 

Afholdelse af selskaber kan skabe stor værdi for din restaurant. 
Selskabsmodulet i BookEtBord giver dig detaljeret aftalestyring, hvor fokus er på overblik, struktur og nem administration.

Når du afholder selskaber, er det vigtigt at du har helt styr på alle aftaler, så alt går efter planen og gnidningsfrit. Sådan kan du være med til at sikre, at dine gæster får netop det selskab, de ønsker sig.

Med selskabsmodulet kan du holde styr på alle aftaler mellem dig selv og kunden. Du kan nemt og ubesværet udsende faktura og betalingslink – direkte fra systemet. Dette kræver, at du har en online betalingsaftale med ePay eller Bambora. 

I BookEtBord-systemet kan din bogholder eller anden ansvarlig registrere kundens indbetaling for selskabet, når betalingen registreres af din bank. Sådan har du altid et opdateret overblik over betalingsstatus for dine fremtidige selskabsreservationer.

Selskabsmodulet er det rette redskab for dig, der gerne vil nå succesfuldt i mål med afholdelse af selskaber – hver gang.

 

Send selskabsaftale som PDF

Opbyg egne selskabsskabeloner

Udsend selskabsbekræftelse via e-mail 

Tilknyt vilkår og betingelser til PDF-aftale

Udsend betalingslink og fatura – og få overblik over betalingsstatus

 

Få selskabsstyring ind i bookingsystemet

Selskabsmodulet i BookEtBord er en overbygning til bookingsystemet. Med modulet tilkoblet kan bookinger i BookEtBord gemmes – enten som en almindelig bordreservation eller som et selskab.

Alle selskabsreservationer tilknyttes borde/lokaler, som en almindelig bordreservation og fremgår også af bookingsystemets almindelige bookinglister. Samtidig får du en særskilt listevisning – ‘Selskaber’ – som udelukkende viser fremtidige selskabsaftaler.

Til selskaber hører flotte bordkort til – læs mere her.

 

 

Egne skabeloner

Allokering af borde

Mailbekræftelse

Integration til bordbooking

Unik selskabsliste med fuldt overblik
Med selskabsmodulet tilkoblet får du en særskilt listevisning af alle fremtidige selskabsreservationer i restauranten. Denne visning er en fleksibel rapportvisning, der kan fremhæve vigtige informationer. F.eks.:

Aftale om betalingsforhold

Status for indbetaling af evt. depositum/gebyr

Aftalestatus (Forhåndsaftale / endelig bekræftet)

Bestilling af Selskabsmodul