Om booketbord

Om BookEtBord

BookEtBord blev stiftet i 2006 og har siden sendt gæster i milliontal ud og spise via vores webbaserede bookingsystem til restauranter & caféer.

Vi er en 100 % danskejet iværksætter virksomhed, med base i Aarhus, som løbende har opbygget og udviklet vort bordbookingsystem. Fra den første spæde ide om et simpelt bookingsystem til restauranter, til i dag hvor vi er en professionel udbyder af moderne og avanceret bookingsoftware  – med dokumenteret vækstværdi i mange restauranter & caféer over hele Danmark.

Systemet som formidler flere end 1.000.000 gæster via vort bookingmodul årligt, er 100% webbaseret real-time booking.

Med systemet er restauranten fritaget for manuel kalenderstyring, idet bordreservation sker fra kundens egent hjemmeside eller Facebook side og direkte ind i bookingsystemet fra BookEtBord.
Herved spares enorme ressourcer i form af spildtid brugt på tlf. opkald, mailkorrespondancer mv.  Samtidig er der sikkerhed i reservationen i form af bekræftelses SMS/mail sendt til gæsten i samme øjeblik hvor reservationen er registreret i bookingsystemet.

Bookingsystemet er skræddersyet til at skabe flere seats på restauranten hvorved belægning, omsætning og indtjening maksimeres.
BookEtBord tilbyder også et marketingsystem, hvori der kan laves og udsendes nyhedsbreve til kundekartoteket både via mail og sms, ligesom systemet indeholder et komplet feedbackmodul som automatisk udsender smartphone optimerede spørgeskemaer i restaurantens eget look og design, direkte til gæsten efter dennes besøg..

Systemet er 100 % webbaseret hvilket betyder, at det kan tilgås og anvendes fra alle enheder med Internetforbindelse.
Både bookingsystemet samt marketingsystemet er relevant for både kædebaserede såvel som selvstændige restauranter og caféer.

BookEtBord samarbejder bl.a. med OnlinePOS der leverer moderne kasseløsninger til restaurationsbranchen.
Med integration af hhv. bookingsystem & kassesystem opstår en række moderne og åbnelyse fordele for såvel restauranter som gæster.

Vor prispolitik er simpel og ligetil. Vi har flatrate pakker som passer til restaurantrer i alle størrelser, selvstændige såvel som kæderestauranter.
Herved muliggør vi, at vort avancerede bordbookingsystem kan anvendes bredt i hele restaurationsbranchen.

Har du spørgsmål om specifkke funktioner i BookEtBord eller ønsker en produktpræsentation er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

BookEtBord er en del af WSY gruppen.