BookEtBord logo

Sælg gavekort og tjen mere

Uden du skal gøre mere i hverdagen, kan du tjene endnu flere penge i din restaurant. Lyder det for godt til at være sandt?

Med gavekortmodulet fra BookEtBord kan du sælge gavekort online på din hjemmeside og/eller Facebook-side for 199 kr./md. – helt uden at røre en finger. Du får pengene med det samme, uanset om gæsten bruger gavekortet eller ej. Du kan også købe NemGavekort som en selvstændig service fra 249 kr./md., hvis du ikke allerede er kunde hos BookEtBord.

Nice to know…. Godt 20 % af danskerne har inden for de seneste to år kasseret mindst et gavekort, fordi de enten glemte at bruge det eller det udløb*.

Markedsføring

Når du får NemGavekort knyttet til din restaurant, er det vigtigt at du laver et opslag på jeres Facebook-side, hvor du fortæller jeres følgere om nyheden. Markedsføringen og udbredelse af nyheden er vigtig for at få flere til at købe gavekort hos jer. Du kan også friste dine kunder til at købe – f.eks. med 10 % rabat i en udvalgt måned, når de køber et gavekort hos jer.

Det kunne lyde sådan her 👇

“Nu kan du købe gavekort til Restaurant X. Står du og mangler en mandelgave, værtindegave eller en julegave til en, du holder af. Så hop ind på vores hjemmeside og køb et gavekort til en skøn madoplevelse. Hele december får du 10 % rabat 😍.”

Du er meget velkommen til at tage udgangspunkt i denne ordlyd – bare budskabet kommer ud! Husk også at minde dine kunder og følgere om det op til fx jul, hvor salget ofte stiger markant.

Gavekort gaver

NemGavekort – ingen kommission

Alle pengene går direkte ind på din egen konto. Her er ingen mellemmand, og vi tager ingen kommission.
For KUN 199 kr./md. kan dine kunder 24 timer i døgnet købe og betale online gavekort til din restaurant.

gavekort

Læs mere om vores Gavekortmodul

Læs mere om NemGavekort

*Analyseinstituttet Wilke