Skab fantastiske events for dine gæster med eventmodulet fra BookEtBord. Læs mere om, hvorfor du skal afholde events i din restaurant.

Events dukker op på flere og flere restauranter – og gæsterne skal ofte være hurtige for at få fingrene i billetterne. Forbrugerne elsker at se frem til sociale arrangementer med god mad, drikke eller oplevelser sammen med dem, de holder af. Derfor er events med et trylleslag blevet populære. Derfor bør du som restauratør overveje at planlægge events for dine gæster i din restaurant.

Med events kan du sikre en fyldt restaurant flere uger før tid – og samtidig kan events være en god mulighed at skabe positiv omtale om din restaurant i lokalområdet, på sociale medier m.v.

InspirationMulighederne er mange – lad dig inspirere:

Giv dine gæster en unik nytårsaften med alt inkluderet 🥂
Server saftig and til Mortens Aften 🦆 – eller hold skaldyrsaften 🦞🦐
Fejr kærligheden med en romantisk menu til Valentines Day ❤️
Måske har du plads til en intimkoncert i smukke omgivelser? 🎶
Lad smagssansen komme på arbejde med en gin- eller vinsmagning 🍷🍸

Tiden er inde til at være kreativ og tænke i nye målgrupper. Kun fantasien sætter grænser. Med eventmodulet fra BookEtBord er der rig mulighed for at tænke ud af boksen – den gode eventidé er måske lige rundt om hjørnet.

Eventmodul

5 grunde til at holde events i din restaurant med eventmodulet fra BookEtBord

1. Kunderne er vilde med events og booker i høj grad disse for at få gode oplevelser.

2. Du får pengene ‘up front’ og direkte ind på din konto, når gæsten booker – også selvom der er flere måneder til arrangementet

4. Eventmodulet sælger billetter, håndterer betalinger og booker bord i din restaurant helt automatisk

3. Du bestemmer selv, hvor i restauranten og på hvilke borde eventet kan bookes – hvis du f.eks. kun ønsker, at eventet skal foregå på 1. sal.

5. Eventmodulet koster kun 199,- pr. måned (du skal have BookEtBord bordbookingsystem for at bruge eventmodulet)

Vi er ikke som andre – og gudskelov for det

Hos andre billetsystemer står du selv for at booke bordene manuelt. Ofte får du først pengene ind på din konto efter dit arrangement er afholdt – og mange andre udbydere tager ligeledes et gebyr.

Hos BookEtBord betaler du ingen gebyr for booking af events. Så drop mellemmanden og gør det, du er bedst til. Vi hjælper dig godt i gang!

BookEtBord

Se priser og pakker