Åhh, den ventetid

Vi kender det alle, du sidder og tripper, mens serveringen har travlt med at betjene andre gæster i restauranten, har de mon glemt dig? Du overvejer et kort øjeblik om du skal gå videre til en anden restaurant…. Men du er alligevel bange for at tjeneren kommer i netop dét øjeblik, hvor du er ved at rejse dig (for det gør de altid) og situationen kan blive en anelse akavet. Du vælger derfor at blive siddende…  Og venter… Og venter, okay hvor lang tid kan det tage?

I denne lange tankestrøm med dig selv, kunne du via selvbetjening på din egen smartphone havde bestilt maden. Det lyder dejligt nemt ikk?

 

Tjeneren kommer

Endelig kommer tjeneren og du bestiller din yndlingsret, men sidder efterfølgende med en grim fornemmelse af at tjeneren ikke fangede, at du ville have din burger UDEN tomat og med ekstra chilimayo til dine fritter. Du sidder i spænding og med en anelse frygt og venter på din mad. Og minsandten, du havde ret, der ER tomat i din burger og hvor dælen er den ekstra chilimayo til dine fritter?!

Havde du selv bestilt via selvbetjening på din smartphone, så var fejlen ikke sket, og hvis den var, ja så kan vi kalde det for selvforskyldt. Du kunne nu havde siddet og mæsket dig i din ekstra chilimayo. Argh, det kunne havde været så lækkert…

 

Den store bi

Nå, skidt med chilimayo’en og den tomat, det har alligevel været en god aften. Du skal endelig til at betale, men tjeneren har travlt med at snakke med sin kollega oppe i baren. Du sidder og vifter for at få regningen, hvilket bliver en mere eller mindre pinlig situation, da tjenerne ikke ser dig, men resten af gæsterne i restauranten kigger på dig, som om du var ved at vifte en stor bi væk. Tjeneren får talt færdig med sin kollega og kommer med regningen, hvor det viser sig at du er blevet bonnet for den ekstra chilimayo, som du ikke fik. Skal du sige noget? Du vakler, det er trods alt 30 kr., men du orker ikke at vifte endnu en bi væk. Du vælger at betale, men kan dog ikke slippe tanken om de 30 kr., som er gået tabt.

I stedet for at sidde og vifte, kunne du havde betalt regningen via selvbetjening på din egen smartphone. Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt – men dét er det ikke… Welcome to the future!

 

Selvbetjening hurtigt, sejt og simpelt – alt på egen smartphone!