1. Gavekortet er meget populært og ligger højt på ønskesedlen hos både mænd og kvinder. Med et gavekort kan du øge omsætningen i din forretning til diverse højtider såsom jul.

2. Med NemGavekort kan du sælge gavekort hele døgnet, hele året og gavekortet bliver leveret direkte via e-mail eller SMS.

3. Når der skal købes gaver til medarbejdere, er virksomheder storforbrugere af gavekort. Hele 83 % af alle virksomheder benytter sig af gavekortet. Gavekortet rammer bredt og derfor er det altid en succes. Hvem ville ikke elske at få et gavekort til en god restaurant?

4. Der er stor sandsynlighed for mersalg, når du sælger gavekort i din forretning. Tal viser at 72 % af kunderne, som benytter gavekort i din forretning, har en tendens til at bruge mere end værdien på det pågældende gavekort.

5. Ved hjælp af et gavekort vil der blive skabt flere kunder og mere trafik i din forretning. Har kunden f.eks. modtaget et gavekort på 200 kr., så vil han benytte dét fremfor at gå til konkurrenten. Du kan herved tiltrække nye kunder, som kan blive loyale kunder.

6. Salget af online gavekort er stærkt stigende og statistikker viser, at salget årligt vokser med 29 %.

 

Skal din forretning nyde godt af alle disse fordele?

Så kontakt NemGavekort og lad os hjælpe dig i gang.

Kilder:

Giftcard.com

Deloitte.com

Sendentanke.dk